21. Sa(n)jam knjige u Istri, pulski festival knjiga i autora
Tema: OTOK-GETO-AZIL
Dom hrvatskih branitelja, od 3. do 13. prosinca 2015., Radno vrijeme: 9-21

02.12.2015

OBAVIJEST MEDIJIMA

Poštovani predstavnici medija,

Art&Music festival koji će se ove godine održati u slopu 21. Sa(n)jam knjige u Istri dovodi u Pulu kontroverznog i uvijek zanimljivog Damira Avdića. Poznat i kao Graha, Diplomatz ili Bosanski psiho, Avdić je underground glazbenik i umjetnik koji je dugi niz godina svirao u hardcore-punk bendu „Rupa u zidu“, danas nastupa samostalno (električna gitara i glas) te objavljuje romane, zbirke poezije i proze. Avdić će u petak, 4. prosinca, u klubu Hotela Pula u sklopu ovogodišnjeg Art&Music festivala nastupati zajedno s beogradskim bendom Artan Lili, zagrebačkim Miki Solusom i Licem mista iz Preka s otoka Ugljana.Predstavit će pjesme s novog albuma „Manjine“, a na repertoaru će se pronaći i njegovi hitovi: Brate, Diplomac, Lucifer, Abdulah...

Predviđeni nastup sarajevskog glazbenog sastav Letu štuke bit će otkazan, a radi nepredviđenih okolnosti o kojima u ovom trenutku ne mogu govoriti i zbog kojih otkazuju sve nastupe do daljnjega.

Organizaciji Sa(n)jam knjige u Istri i Art&Musicu uputili su ispriku putem elektronske pošte koju u cijelosti možete pročitati na njihovoj facebook stranici. 

Na našu veliku žalost, a zbog nepredviđenih okolnosti na koje zaista nismo mogli utjecati, u zadnjem trenutku smo morali otkazati naš natup na Art&Musicu u sklopu manifestacije Sanjam knjige u Istri. Iako još uvijek ne možemo govoriti o događajima koji su kreirali ovakve okolnosti, pa samim time ni o razlogu otkazivanja… Posebno se izvinjavamo organizaciji "Sanjam knjige u Istri" i “Art&Music”, fenomenalnoj ekipi koja radi odličan posao i koja je imala želju da nas ugosti. Jako nam je žao zbog toga jer znamo da u Puli imamo vjerne fanove te se nadamo se da ćemo nekom drugom prilikom biti u stanju da ispunimo našu i vašu želju.

Do tada, veliki pozdrav iz Sarajeva

Letu Štuke

Cjelovečernji koncert Art&Music festivala koji se ove godine održava u sklopu 21. Sa(n)jam knjige u Istri održat će se u petak, 4. prosinca, u klubu Hotela Pule s početkom u 21 sat.

 

Pozivamo Vas da javnost obavijestiti o navedenoj promjeni.

Srdačan pozdrav!

Ekipa Sajma i Art&Musica

 

Posljednje vijesti